Ondernemersjuristen staat voor het voorkomen van juridische problemen en onze juristen gaan graag preventief voor de ondernemer te werk. Bij het voorkomen is het belangrijk voor jou als de ondernemer dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Bij ons weet je precies wat je kwijt bent aan de juridische dienstverlening.

Door goede contracten en juridische documenten (zoals algemene voorwaarden, VOF-contract, huurovereenkomst of arbeidsovereenkomst (bepaalde en onbepaalde tijd)) op te stellen, kun je veelal een juridische kwestie voorkomen en als het nodig is snel oplossen. Naast het opstellen van contracten geven wij de ondernemer laagdrempelig juridisch advies voor een betaalbare prijs.

Ik ben Reinoud Pauwels en oprichter van Ondernemingsjuristen. Tijdens mijn carrière ben ik veel in contact gekomen met ondernemers die in een juridische kwestie verwikkeld waren. In veel gevallen had de ondernemer de kwestie kunnen voorkomen door de zaken aan de voorkant goed te regelen. Ik heb altijd gedacht, dat moet anders. Vanuit die gedachte heb ik Ondernemingsjuristen opgericht.

Het is veel leuker om ondernemers aan de voorkant te helpen en van advies te voorzien. Het positief begeleiden van de ondernemer. Problemen moeten oplossen, geeft de ondernemer vaak een negatief gevoel. Het oplossen zonder goede fundering kost veel negatieve energie en is kostbaar.

Naast het werk bij Ondernemingsjuristen ben ik veel te vinden op het hockeyveld en houd ik van een goed diner. Daarnaast houd ik ervan om met vrienden af te spreken en vooral veel lol te maken. Ook een goed boek lezen kan mij zeer boeien.

Een keer kennismaken? Bel me op via 06-10447527 of mail mij via pauwels@ondernemingsjuristen.nl