Bedrijfsjurist op afroep

Een bedrijfsjurist nodig? Bij Ondernemingsjuristen ben je aan het juiste adres als je een deskundige én ervaren bedrijfsjurist zoekt. Onze bedrijfsjuristen helpen ondernemers door preventief te werk te gaan en zorgen ervoor dat jouw juridische zaken goed geregeld zijn.

Contact met bedrijfsjurist

 

Waarom een bedrijfsjurist nodig?

De meest ondernemers hebben wel eens een juridische vraag maar niet de volledige kennis om dit goed aan te pakken. Met alle gevolgen van dien! Juridische zaken moeten voor jouw onderneming (preventief) goed geregeld zijn. Daarom kun je bij Ondernemingsjuristen op een laagdrempelige manier gebruik maken van de expertise van een ervaren bedrijfsjurist. Laagdrempelig overleggen met jouw ‘eigen’ jurist. Gewoon goed advies, zonder poespas!

 

Bedrijfsjuristen op afroep inhuren

Bij Ondernemingsjuristen kun je een bedrijfsjurist op afroep inhuren. Hier kun je op een laagdrempelige manier gebruik maken van een ‘eigen’ bedrijfsjurist. Wij koppelen elk bedrijf aan een geschikte bedrijfsjurist die zorgt dat de juridische vragen voor het bedrijf worden beantwoord en daarin de regie houdt. Wij werken met een vast uurtarief €185,- ex btw. Daarnaast heb je de mogelijkheid gebruik te maken van onze strippenkaart. Hoe meer uren je inkoopt, hoe goedkoper de prijs per uur wordt.

 

Voordelen bedrijfsjurist op afroep

Indien je kiest voor een bedrijfsjurist van Ondernemingsjuristen brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Hierbij kun je denken aan:

 
• Preventief juridisch advies;
• Eerlijke tarieven met mogelijkheid tot strippenkaart;
• Laagdrempelig en zonder poespas;
• Jouw ‘eigen’ vaste bedrijfsjurist.

Naast onze bedrijfsjuristen op afroep kunt u ook bij ons terecht voor verschillende juridische pakketten, het laten opstellen van (arbeids)contracten en losse opdrachten.

 

Contact met Ondernemingsjuristen

Deskundig advies nodig van een ervaren bedrijfsjurist (op afroep)? Neem contact met ons op. We zullen je niet teleurstellen. Vul ons contactformulier in of bel ons gerust.

Vrijblijvend kennis maken

Bij het afnemen van een pakket, krijg je een gratis quick scan van je algemene voorwaarden. Weer de welbekende actie!

review

Speciale actie

review algemene voorwaarden

> Contact

Neem nu een pakket af en krijg een gratis quick scan van je algemene voorwaarden.