Arbeidsovereenkomst opstellen

Een arbeidsovereenkomst opstellen laat je door Ondernemingsjuristen maken. Wij zijn de beste juristen van Nederland voor een zeer betaalbare prijs. Wanneer het goed gaat met je onderneming en je wilt een extra werknemer aannemen, heb je daar natuurlijk een arbeidsovereenkomst voor nodig. Wij adviseren een arbeidsovereenkomst op maat te laten opstellen. Daarvoor zit je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

 

Nu een arbeidsovereenkomst met korting laten opstellen

Laat nu een arbeidsovereenkomst met korting door ons opstellen. Je ontvangt dan 10% korting. Dit geldt voor een arbeidsovereenkomst bepaalde en onbepaalde tijd. De kosten voor allebei is EUR 295,- excl. BTW. Met 10% korting worden de overeenkomsten opgesteld voor EUR 265,50 excl. BTW.

 

Wat je moet weten over een arbeidscontract

Een arbeidscontract stel je samen om bijvoorbeeld afspraken met je nieuwe werknemer vast te leggen, of nieuwe gemaakte afspraken met een huidige werknemer overeen te komen. De werknemer kan in één oogopslag, zaken zoals regels voor verzuim, vakantiedagen, werktijden enzovoort zien. Bovendien wordt het risico op een arbeidsconflict verkleint, omdat alles in de arbeidsovereenkomst is vastgelegd.

Ook als je een vriend of een familielid in dienst neemt, vaak mondeling besproken, is een arbeidsovereenkomst opstellen een goede keuze. Mondelinge afspraken kunnen vaak worden vergeten en kan uiteindelijk voor verstoorde relaties zorgen.

 

Een arbeidsovereenkomst opstellen door Ondernemingsjuristen

Wanneer je een arbeidsovereenkomst nodig hebt, laat deze door ons opstellen. Wij helpen ondernemers door juridische zaken goed te regelen. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op

Bij het afnemen van een pakket, krijg je een gratis quick scan van je algemene voorwaarden. Weer de welbekende actie!

review

Speciale actie

review algemene voorwaarden

> Contact

Neem nu een pakket af en krijg een gratis quick scan van je algemene voorwaarden.