Altijd Recht Door Zee !
Ondernemingsjuristen.nl voor praktisch
juridisch advies
contact us
Altijd Recht Door Zee !
Ondernemingsjuristen.nl voor praktisch
juridisch advies
contact us
Previous
Next

Hoe helpen wij u als ondernemer...

Wij helpen jou als ondernemer door preventief te werk te gaan. Aan de voorkant juridische zaken goed regelen in plaats van achteraf moeten oplossen. Indien het wel noodzakelijk is om een probleem op te lossen dan doen wij dat natuurlijk. Wij kunnen voor jou als ondernemer in veel gevallen zelf procederen en bij advocaatzaken hebben wij goede contacten met gespecialiseerde advocaten. Onze pakketten zijn in het leven geroepen om het makkelijker voor jou te maken.
Ondernemingsjuristen: de beste juristen van Nederland voor een betaalbare prijs. De juristen van ondernemingsjuristen staan klaar voor jou als ondernemer met praktische juridische oplossingen waar een ondernemer écht wat aan heeft.

Juridische pakketten

neem een juridisch pakket af met 10% korting

Standaard contracten

voor standaardprijs
per stuk

Bedrijfsjurist op afroep

24/7 direct
bereikbare jurist

Losse opdracht

uurtarief € 175,- excl. btw meer uren lager uurtarief

Blijf op de hoogte...

Lees onze nieuwsberichten over de laatste juridische ontwikkelingen.

Alles over algemene voorwaarden

Wat zijn algemene voorwaarden? Wie kent ze niet, de kleine lettertjes. De bepalingen die weinig mensen lezen, maar vaak wel van belang zijn. Dat zijn de algemene voorwaarden en wij stellen algemene voorwaarden voor jou als ondernemer op!

Ondernemingsjuristen omdat...

Laagdrempelig juridisch bijstaan

Betaalbaar en haalbaar

Snel en praktisch

Meer weten?

Laatste berichten

De Intentieverklaring bij overname van onderneming

Als ondernemer denk je er vast wel eens aan om een andere onderneming over te nemen. Je gaat in gesprek met de andere ondernemer en bespreekt wat zaken die voor jou belangrijk zijn. Je spreekt dan de intentie uit om de onderneming over te nemen. Partijen sluiten in zo’n geval vaak een intentieverklaring

Read More »

Aandeelhoudersovereenkomst

De beginselen van de BV staan vermeld in de statuten van de BV, maar hoe is de rechtsverhouding tussen de afzonderlijke aandeelhouders geregeld? Naast hetgeen in de statuten is geregeld, kun je als aandeelhouders een aandeelhoudersovereenkomst sluiten. 

Read More »

Verplichte scholing

Per 1 augustus 2022 is de Nederlandse wetgeving aangepast om te voldoen aan de Europese richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Eén van de aanpassingen heeft te maken met het verplicht scholing aanbieden door werkgever aan hun werknemers.

Read More »

daarom dus.

Wij reageren snel, zijn betaalbaar, schrijven in gemakkelijke taal, zijn laagdrempelig en leveren altijd kwaliteit. In ieder geval al vijf redenen om als ondernemer voor ondernemingsjuristen te kiezen. Daarnaast vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Dit waarderen onze klanten ook.

Juridische actie

review algemene voorwaarden

Neem nu een pakket af en krijg een gratis quick scan van je algemene voorwaarden.

Advies nodig...

Neem contact op wij zullen je niet teleurstellen…
Vul hiernaast het contact formulier in of bel ons…