Bedrijfsjurist

Een bedrijfsjurist nodig? De juristen van Ondernemingsjuristen helpen jou als ondernemer graag. Onze juristen staan klaar om jouw onderneming te ondersteunen en zij zorgen dat juridische zaken goed verlopen. Wij zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring. Wanneer je meteen gebruik wilt maken van onze dienstverleningen, neem dan direct contact op via onderstaande knop.

Contact opnemen

 

Wat doet een bedrijfsjurist?

Een bedrijfsjurist kan je helpen met alle juridische zaken binnen een onderneming. Wij kunnen helpen met juridische problemen. Door onze jarenlange ervaring en grondige kennis kunnen wij vaak ieder vraagstuk voor je oplossen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een VOF contract laten opstellen, een arbeidsovereenkomst laten opstellen en nog andere overeenkomsten.

Bekijk overzicht

 

Over Ondernemingsjuristen

Bij Ondernemingsjuristen staat transparantie en weten waar je aan toe bent hoog in het vaandel. Tijdens het eerste contact maken wij snel duidelijk of we je met jouw vraagstuk kunnen helpen. Ook geven wij direct duidelijkheid over de haalbaarheid van het vraagstuk en of er eventuele vervolgkosten aan verbonden zitten.

 

Meer informatie over het inschakelen van een bedrijfsjurist?

Wij stemmen onze dienstverlening altijd af op jouw belangen. Wanneer je interesse hebt of graag meer informatie wilt over het inschakelen van een bedrijfsjurist, neem dan gerust contact op voor een kennismaking. Te bereiken via 035-2057340 of mail mij via info@ondernemingsjuristen.nl.

Contact opnemen

Bij het afnemen van een pakket, krijg je een gratis quick scan van je algemene voorwaarden. Weer de welbekende actie!

review

Speciale actie

review algemene voorwaarden

> Contact

Neem nu een pakket af en krijg een gratis quick scan van je algemene voorwaarden.